fbpx

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme sisältöjä, joissa
visuaalisuus tehostaa viestejä, herättää tunteita ja erottaa yrityksesi kilpailijoista

Miksi sisältöjen visuaalisuus on tärkeää?

Visuaalisuus ei ole alasta riippuvainen, koska jokainen yritys viestii visuaalisesti jollain tavalla. Visuaalisuus on meille niin itsestään selvää, että emme edes kiinnitä huomiota tai tiedosta sitä arjessamme. Kuitenkin värit, kuviot, kuvat ja fontit herättävät aina jonkinlaisia reaktioita katsojassa. Onnistuessaan visuaalinen viestintä luo oikeanlaisia mielikuvia ja vahvistaa brändiä. 

Ihmiset haluavat nähdä autenttista ja silmää miellyttävää sisältöä ja fakta on, että mielenkiintoista sisältöä jakaa tällä hetkellä moni yksityishenkilö ja yrityskin. Mainokset somessa voidaan helposti ohittaa skrollaamalla tai swaippaamalla ne vain pois. Kilpailu on kovaa. Juuri visuaalisuuteen panostamalla yritys voi parantaa julkaisun ja mainoksen huomion herättävyyttä ja saada näin ollen huomattavasti parempia tuloksia digimarkkinoinnissa. 

Panostamalla visuaaliseen ilmeeseen olet myös aktiivisesti vaikuttamassa omaan yrityskuvaanne ja ohjaamassa yleisöä oikeaan suuntaan mielikuvan luomisessa. 

Me keskitymme graafisessa suunnittelussa kahteen asiaan: Suunnittelemme sisältöjä, jotka vangitsevat katseen ja kertovat yrityksesi tarinaa. Otamme aina huomioon yrityksesi kokonaisilmeen. On erittäin tärkeää, että yrityksen visuaalinen ilme näyttäytyy samanlaisena oli kyse sitten verkkosivuista tai sosiaalisen median kanavista.

Näkökulmamme suunnittelussa on ymmärtää aina sisällön kaupallinen tarkoitus ja kenelle materiaali on tarkoitettu. Näin varmistamme, että kohderyhmäsi ymmärtävät viestin, kiinnostuvat ja vaikuttuvat siitä.

Päämääränämme on saada potentiaaliset asiakkaasi muistamaan yrityksesi aina vain paremmin luomalla persoonallisia ja aitoja sisältöjä. 

Haluatko panostaa sisältöjen visuaalisuuteen?

Mihin me keskitymme sisältöjen luomisessa?

Mitä me suunnittelemme?

Olemme erikoistuneet graafisessa suunnittelussa sosiaalisen median julkaisuihin ja mainoksiin. Suunnittelemme mielellämme muitakin materiaaleja yrityksesi tarpeisiin, kuten alla olevia:

  • Esitteet
  • Flyerit
  • Julisteet
  • Käyntikortit
  • Uutiskirjeet
  • Infografiikat

Tilaa maksuton digimarkkinoinnin auditointi

Käymme läpi yrityksesi nettisivut, mahdolliset mainostilit ja somekanavat sekä analysoimme toimialasi kilpailutilannetta. Olemme yhteydessä sinuun, kun tarvitsemme lisätietoja.