fbpx

Some-mainonta

Paras tapa tavoittaa ihanneasiakkaasi

Miksi somessa kannattaa mainostaa?

Some-kanavat kuten YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn ja TikTok antavat tehokkaita keinoja potentiaalisten asiakkaittesi tavoittamiseen ja sitouttamiseen. Some-mainontaa voidaan siis tehdä niin konversiot ja myynti mielessä kuin myös brändin rakennusta ajatellen.

Some-mainonnassa kohdennusmahdollisuudet ovat aivan omaa luokkaansa ja niitä voidaan tehdä käyttäjien demo- ja biograafisten tietojen mukaan ja lisäksi esimerkiksi harrastusten, kiinnostuksen kohteiden ja elämäntapahtumien mukaan. Tämä tarkoittaa, että mainonta näkyy juuri oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja oikealle yleisölle.

Inspiroivat, erottuvat ja laadukkaasti tehdyt some-mainokset ovat kustannustehokkaita ja niitä on helppo muokata nopeatempoisessa markkinassa. Somessa näkyy jo tällä hetkellä paljon mainoksia. Siksi visuaalisuuteen ja huomion herättämiseen on ehdottoman tärkeää panostaa. 

Some-mainonnassa tulosten saaminen vaatii suunnittelua ja taustatyötä. Lähdemme suunnittelemaan some-mainontaa analysoimalla yrityksesi kohderyhmiä: Missä kohderyhmäsi viettävät aikaa ja mistä kanavista heidät tavoitetaan parhaiten.

Yritykselläsi on myös tavoitteita. Ne määrittävät miten some-mainonnan kampanjat luodaan. Suunnitteluvaiheessa perehdymmekin asiakkaittesi eri ostopolun vaiheisiin ja luomme näille yleisöille erilaiset some-mainonnan kampanjat. Some-mainonta voidaan myös liittää osaksi Google-mainontaa ja sitä kautta tavoittaa nettisivujen kävijöitä uudestaan ostopolun seuraavassa vaiheessa.

Mainokset suunnitellaan viimeiseksi, koska on tärkeää, että mainosten vaikuttavat tekstit ja visuaalinen ilme puhuttelevat tietyn ostopolun vaiheessa olevia. Kampanjoissa teemme jatkuvaa testausta ja optimointia sekä tulosten analysointia.

Autamme asiakkaitamme niin pienemmissä yksittäisissä kampanjoissa kuin jatkuvassa some-mainonnassa. 

Kuinka paljon some-mainonnan ulkoistaminen maksaisi?

Miten me toteutamme some-mainontaa?

Tilaa maksuton digimarkkinoinnin auditointi

Käymme läpi yrityksesi nettisivut, somekanavat ja analysoimme toimialasi kilpailutilannetta. Palaamme sinulle ja ehdotamme yrityksellesi toimivinta digimarkkinoinnin ratkaisua.