Sosiaalinen media

Kasvata yrityksesi näkyvyyttä, sitouta asiakkaitasi ja kasvata myyntiäsi

Herätä kohderyhmäsi kiinnostus autenttisella sisällöllä

Sosiaalinen media_miksi sinun kannattaa olla somessa

Miksi yrityksesi kannattaa olla somessa?

Ihmiset käyttävät sosiaalista mediaa erittäin monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Sieltä etsitään tietoa tuotteista ja palveluista, luetaan arvosteluita, kulutetaan viihdyttäviä sisältöjä, sekä ollaan vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa. 

Yritykselle se tarkoittaa mielettömiä mahdollisuuksia tavoittaa kohderyhmiä, palvella asiakkaita reaaliajassa ja luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita.

Sosiaalisen median kanavien avulla et ainoastaan tavoita potentiaalisia asiakkaitasi ja kasvata yrityksesi verkkosivujen kävijämääriä, vaan rakennat myös brändikuvaa yrityksestänne. 

Nykyaikaa on, että ihmiset haluavat itse löytää ja arvioida haluamansa tuotteet ja palvelut ennen ostopäätöstä. Jos yrityksesi on löydettävissä somesta ja jaatte autenttista ja kiinnostavaa sisältöä, tulee se vaikuttamaan myyntiin kasvattavalla tavalla.

Haluatko saada 4 vinkkiä somekanaviesi parantamiseen?

Mistä me lähdemme liikkeelle?

Me aloitamme aina tekemällä sisältösuunnitelman valittuihin some-kanaviin sosiaalisen median strategian pohjalta. Tässä vaiheessa asiakas voi olla tiiviisti mukana vaikuttamassa sisältöihin, tai antaa meille myös vapaat kädet suunnitelman tekemisessä.

Sisältösuunnitelma varmistaa, että päivitykset ovat ajankohtaisia, monipuolisia sekä vaihtelevia. Sisältösuunnitelmassa paneudutaan tarkemmin siihen, mitä yrityksesi haluaa jakaa itsestään, alastaan ja ajankohtaisista aiheista. 

Vaikka suunnitella täytyy, on myös tärkeää jättää tilaa reagoida yllättäviin tapahtumiin ja joskus vain julkaista sisältöä, joka tuntuu siinä tilanteessa oikealta. Sosiaalinen media on kuitenkin päällimmäisenä kanava, joka elää vuorovaikutuksesta ja antaa kaikille mahdollisuuden osallistua keskusteluun. 

Tarvitsetko apua sisältösuunnitelmassa?

Sosiaalinen media -sivu_sisältösuunnitelma
Sosiaalinen media -Miksi ulkoistaminen kannattaa

Miksi somen ulkoistaminen meille kannattaa?

Tulosten saavuttaminen sosiaalisessa mediassa vaatii tavoitteellista ja aktiivista otetta. Tarvitaan aikaa, panostusta ja pitkäjänteisyyttä. Ymmärrystä, luovuutta ja tulevaisuuden ennustamista. 

Meidän intohimonamme on tehdä sosiaalista mediaa ja se näkyy tekemisessämme. Työskentelemme tehokkaasti asiakkaan liiketoimintaa sekä kohderyhmiä ymmärtäen. Pystymme reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja kasvattamaan näkyvyyttäsi, liidien määrää sekä tätä kautta myyntiäsi.

Ulkoistamalla sosiaalisen median tilien päivittämisen yrityksellesi vapautuu aikaa panostaa muihin tärkeisiin toimintoihin. Osaavissa käsissä somen hyödyt otetaan kokonaisvaltaisesti käyttöön ja tavoitteita mitataan oikeilla mittareilla. 

Haluatko sinä ottaa kaiken hyödyn irti somesta?

Haluatko saada
4 vinkkiä somekanaviesi parantamiseen?

Kartoitamme somekanavasi ilmaiseksi ja lähetämme vinkit seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi.

digimarkkinonti_ota yhteyttä

Apua muihin digipalveluihin?

Markkinointistrategia

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Markkinointistrategia ja -suunnitelma takaavat sen, että yrityksesi panostaa oikeisiin asioihin ja tekee oikeita toimenpiteitä tuloksien saamiseen.

Google-mainonta

Tarjoa ratkaisua potentiaalisten asiakkaittesi ongelmaan silloin, kun he etsivät siihen ratkaisua. Googlen hakusanamainonnalla tavoitat nekin ihmiset, jotka ovat jo valmiita ostamaan.

Mittarit ja Analytiikka

Ei tuloksia ilman mittareita. Mittarit ja analyytikka ovat avaimia tulevaisuuden menestykseen.

Google-mainonta

Tarjoa ratkaisua potentiaalisten asiakkaittesi ongelmaan silloin, kun he etsivät siihen ratkaisua. Googlen hakusanamainonnalla tavoitat nekin ihmiset, jotka ovat jo valmiita ostamaan.

Mittarit ja Analytiikka

Ei tuloksia ilman mittareita. Mittarit ja analyytikka ovat avaimia tulevaisuuden menestykseen.