fbpx

Tutustu tehtyihin projekteihin

Luovia ratkaisuja tilanteisiin, joilla on merkitystä

Digimarkkinoinnin ulkoistaminen – mitä kannattaa ottaa huomioon?

Digimarkkinoinnin ulkoistaminen – mitä kannattaa ottaa huomioon?

Digimarkkinointi on tärkeä osa nykyaikaista liiketoimintaa, ja sen tehokkaan ja tuloksellisen toteuttamisen vaatimukset ovat kasvaneet ja tulevat kasvamaan vuosi vuodelta. Listasimme tähän blogipostaukseen asioita, joita yrityksesi kannattaa ottaa huomioon harkitessaan digimarkkinoinnin ulkoistamista.

Yrityksen markkinointistrategia, miten se tehdään?

Kerromme palveluissamme markkinointistrategia-sivulla mikä on yrityksen markkinointistrategia ja mihin se pohjautuu. Tässä blogipostauksessa keskitymme tarkemmin siihen, miten markkinointistrategia luodaan. Markkinointistrategia jaetaan viiteen eri osaan Käytämme tätä

Facebook-mainonta – vältä näiden virheiden tekemistä vuonna 2022

Meta-mainonta – vältä näiden virheiden tekemistä vuonna 2023

Facebook-mainonta on kokenut suuren muutoksen iOS 14-päivityksen jälkeen. Samat mainostamisen toimintatavat eivät ole enää päteviä ja tiettyjä asioita on otettava erityisesti huomioon, jotta kampanjoista saisi edelleen hyvä tuloksia aikaiseksi. Tässä blogipostauksessa käymme läpi 10 virhettä, joita sinun kannattaa välttää mainostaessasi Facebookissa vuonna 2023.

Miten suunnitella onnistuneet somekuvaukset yritykselle?

Tuskailetko yrityksesi somekuvien- ja videoiden kanssa? Tarvitsetko yrityksellesi somejulkaisuihin kuvia ja videoita, mutta et tiedä miten edetä asian kanssa? Pohditko myös voisiko olla mahdollista saada yhdeltä kuvauspäivältä tarpeeksi materiaalia someen jopa vuodeksi? Jos pohdit yhtäkään näistä kysymyksistä, kannattaa lukea tämä blogipostaus.

Google Ads -tilin optimointi – Tavoitteena myynnin lisääminen

Useimmilla yrityksillä Google-mainonnan tavoitteena on lisätä yrityksen myyntiä. Hyvin harvoin yrityksillä on massiivista budjettia, joka käytetään Google Adsissa isosti brändin näkyvyyden saamiseen kiinnittämättä liikaa huomiota tapahtuviin konversioihin (esim. yhteydenotto nettisivujen kautta). Miten sitten Google-mainonnasta saadaan kannattavaa ja myyntiä tuottava mainosalusta?

Tilaa maksuton digimarkkinoinnin auditointi

Käymme läpi yrityksesi nettisivut, somekanavat ja analysoimme toimialasi kilpailutilannetta. Palaamme sinulle ja ehdotamme yrityksellesi toimivinta digimarkkinoinnin ratkaisua.