fbpx

Tutustu tehtyihin projekteihin

Luovia ratkaisuja tilanteisiin, joilla on merkitystä

Miten suunnitella onnistuneet somekuvaukset yritykselle?

Tuskailetko yrityksesi somekuvien- ja videoiden kanssa? Tarvitsetko yrityksellesi somejulkaisuihin kuvia ja videoita, mutta et tiedä miten edetä asian kanssa? Pohditko myös voisiko olla mahdollista saada yhdeltä kuvauspäivältä tarpeeksi materiaalia someen jopa vuodeksi? Jos pohdit yhtäkään näistä kysymyksistä, kannattaa lukea tämä blogipostaus.

Google Ads -tilin optimointi – Tavoitteena myynnin lisääminen

Useimmilla yrityksillä Google-mainonnan tavoitteena on lisätä yrityksen myyntiä. Hyvin harvoin yrityksillä on massiivista budjettia, joka käytetään Google Adsissa isosti brändin näkyvyyden saamiseen kiinnittämättä liikaa huomiota tapahtuviin konversioihin (esim. yhteydenotto nettisivujen kautta). Miten sitten Google-mainonnasta saadaan kannattavaa ja myyntiä tuottava mainosalusta?

Facebook-mainonta – vältä näiden virheiden tekemistä vuonna 2022

Facebook-mainonta – vältä näiden virheiden tekemistä vuonna 2022

Facebook-mainonta on kokenut suuren muutoksen iOS 14-päivityksen jälkeen. Samat mainostamisen toimintatavat eivät ole enää päteviä ja tiettyjä asioita on otettava erityisesti huomioon, jotta kampanjoista saisi edelleen hyvä tuloksia aikaiseksi. Tässä blogipostauksessa käymme läpi 10 virhettä, joita sinun kannattaa välttää mainostaessasi Facebookissa vuonna 2022.

Mihin panostaa digimarkkinoinnissa vuonna 2022

Digimarkkinoinnin vuosi 2022 ja FOMO

Digimarkkinoinnin osuus mediapanostusten kakusta kasvaa vuosi vuodelta suuremmaksi. Ihmiset käyttävät nettiä koko ajan enemmän niin töissä kuin vapaa-ajalla. Netissä kulutetaan aikaa keskimäärin neljä tuntia päivässä. Ihmiset käyttävät nettiä tuttuihin toimintoihin; viestintään, tiedon etsimiseen uutisten lukemiseen ja viihteeseen.

Ohjeet uuden Google Analytics Universalin ja GA 4:n tilin asentamiseen 2022

Yrityksellesi on rakennettu hienot sivut, joiden avulla halutaan saada nettisivujen kävijät konvertoitumaan yrityksesi uusiksi asiakkaiksi. Mistä tiedämme mitä kävijät tekevät sivuillasi, mitä kautta he saapuvat sivuillesi ja millä sivuilla he käyvät eniten. Juuri Google Analytics mahdollistaa sivuston tapahtumien seuraamisen, eikä sinun tarvitse arvailla mikä sisältö toimii ja mikä ei.

Tilaa maksuton digimarkkinoinnin auditointi

Käymme läpi yrityksesi nettisivut, somekanavat ja analysoimme toimialasi kilpailutilannetta. Palaamme sinulle ja ehdotamme yrityksellesi toimivinta digimarkkinoinnin ratkaisua.