Google-mainonta

Tavoita ostoaikeissa olevat kohdeyhmäsi, uudelleenmarkkinoi ja lisää yrityksesi tunnettuutta

Tarjoa ratkaisua potentiaalisten asiakkaittesi ongelmaan silloin, kun he etsivät siihen ratkaisua

Meistä sanottua

”Yhteistyö alkoi osuvalla, mutta samalla kattavalla tilanneanalyysilla. Valitut toimenpiteet toteutettiin ammattitaitoisesti ja aikataulussa. Tuloksena meille tärkeät liidit ovat kaksinkertaistuneet lyhyessä ajassa.”

Kustaa Piha

5/5

"Google-mainonnan tehokoulutuspäivä oli tiivis paketti tietoa ja käytännön esimerkkejä. Koulutuksen jälkeen saimme kevennettyä mainonnan budjettia ja siirrettyä yrityksen mainonnan in-house-tuotannoksi. Vahva suositus Lovidean palveluille!"

Marjut Riihimäki

5/5
Google Ads mainonta

Google Ads -hakusanamainonta

Hakusanamainonta on digimarkkinoinnin keino, jonka avulla pyritään parantamaan yrityksen nettisivujen näkyvyyttä ja lisäämään kauppaa maksullisen mainonnan avulla. Google Ads -mainonnassa maksat siitä, että sivustosi näkyy tietyillä hakutermeillä haettaessa Googlen hauissa. Et maksa näkyvyydestä, vaan klikkauksista. Google Ads -mainonta ei ole halvin mainostamismuoto ja siksi sillä kannattaa tavoitella ostopäätöstä suunnittelevia, tai kartoitusvaiheessa olevia ostajia.

Google Ads -mainosten klikkihinnat määräytyvät kahden päätekijän perusteella: Kuinka paljon olet enintään valmis maksamaan yhdestä klikistä sekä minkälaiset laatupisteet sivustosi saa. Näiden kahden luvun kautta Google laskee mainoksillesi klikkihinnan. 

Kaikki mainostajat kilpailevat siitä, kenen mainos näytetään ja minkä sijoituksen maksettu mainos saa Googlen hakutulossivulla. Sijoitusta pystytään parantamaan nostamalla mainoksen laatupisteitä eli optimoimalla mainoksen tekstejä sekä laskeutumissivua ja käyttämällä yrityksellesi relevantteja mainoslaajennuksia.

Me rakennamme Google Ads -mainoskampanjan tekemällä ensin markkina- ja hakusanatutkimuksen, analysoimalla kilpailijoiden mainoksia sekä tutustumalla tarkasti yrityksesi palveluihin tai tuotteisiin. Mainoskampanja tarvitsee aina hyvät pohjatiedot menestyäkseen. 

Haluatko ilmaisen konsultaation, jossa kartoitetaan yrityksellesi paras ratkaisu?

Display-mainonta

Display-mainonnalla tarkoitetaan Googlen hakutulosten ulkopuolisia mainoksia, joita Google tarjoaa Display-verkoston kautta näytettäväksi. Mainokset näkyvät kohderyhmillesi silloin, kun he eivät aktiivisesti etsi tuotetta tai palvelua. He ovat tekemässä jotain aivan muuta, kuten lukevat uutisia ja blogeja, katsovat videoita YouTubessa tai pelaavat pelejä. Mainokset siis näkyvät bannerimainontana, sivuihin upotettuina.

Kun Googlen hakusanamainonta on pääosin tekstipohjaista, on display-verkostossa mahdollista käyttää tekstimainosten ohella myös kuvamainoksia, animoituja bannereita sekä videomainoksia. 

Display-markkinointi sopii erityisen hyvin brändin tunnettavuuden kasvattamiseen sekä uudelleenmarkkinointiin. Mainokset eivät välttämättä saa kohderyhmääsi klikkaamaan mainosta, mutta logo, nimi tai tunnistettava tuote jäävät ihmisten mieleen. Display-mainonnassa maksat ennen kaikkea näkyvyydestä ja palautat yrityksesi jo sivuillasi käyneiden mieleen.

Sosiaalinen media -sivu_sisältösuunnitelma

Miten me etenemme Google-mainonnan toteutuksessa?

Aloitamme Google-mainonnan tutustumalla yritykseesi sekä sen liiketoiminnan tavoitteisiin. Alkukartoituksen perusteella ehdotamme minkälainen Google-mainonnan paketti sopii parhaiten yrityksesi tavoitteiden saavuttamiseen. Lisäksi analysoimme yrityksesi alan kilpailutilannetta ja tutustumme kilpailijoittesi mainoksiin. Tässä vaiheessa tarkastamme myös, että konversioseuranta on nettisivuilla kunnossa, koska haluamme optimoida mainoksia tulosten, eikä klikkihintojen perusteella.

Alkukartoituksen pohjalta pystymme tekemään avainsanatutkimuksen, jossa perehdytään mainoksissa käytettäviin hakutermihin. Näillä hakutermeillä yrityksesi mainos tulee näkymään Googlessa. Lisäämme jo ennen kampanjoiden julkaisemista negatiivisia avainsanoja mainosryhmiin, joilla emme halua mainoksesi näkyvän.

Luomme yrityksellesi Google Ads -tilin, jossa on oikeinlainen rakenne erilaisineen kampanjoineen, mainosryhmineen sekä mainoksineen.

Kampanjoiden julkaisun jälkeen teemme jatkuvaa testausta, optimointia sekä tulosten analysointia. Kehitämme siis Google Ads -mainostiliäsi aina vain paremmaksi.

Kuinka paljon Google-mainonnan ulkoistaminen sitten maksaisi?

Keskustele digimarkkinoinnin ammattilaisen kanssa

Soitellaan, videopalaveerataan tai tavataan. Konsultointi on täysin ilmainen. Voit myös lähettää tarjouspyynnön tällä lomakkeella. Jätähän viesti ja olemme yhteydessä!
digimarkkinonti_ota yhteyttä

Apua muihin digipalveluihin?

Markkinointistrategia

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Strategia ja markkinointisuunnitelma varmistavat panostamisen oikeisiin asioihin ja mahdollistavat parhaimmat tulokset.

Sosiaalinen media

Vaikuttava sisältö pysäyttää, herättää mielenkiinnon ja halukkuuden tietää lisää. Merkityksellinen sisältö sitouttaa asiakkaasi ja antaa mahdollisuuden luoda pitkiä asiakassuhteita.

Mittarit ja Analytiikka

Ei tuloksia ilman mittareita. Mittarit ja analyytikka ovat avaimia tulevaisuuden menestykseen.

Markkinointistrategia

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Strategia ja markkinointisuunnitelma varmistavat panostamisen oikeisiin asioihin ja mahdollistavat parhaimmat tulokset.

Sosiaalinen media

Vaikuttava sisältö pysäyttää, herättää mielenkiinnon ja halukkuuden tietää lisää. Merkityksellinen sisältö sitouttaa asiakkaasi ja antaa mahdollisuuden luoda pitkiä asiakassuhteita.