Google-mainonta

Tavoita ostoaikeissa olevat kohdeyhmäsi, uudelleenmarkkinoi ja lisää yrityksesi tunnettuutta

Meistä sanottua

"Google-mainonnan tehokoulutuspäivä oli tiivis paketti tietoa ja käytännön esimerkkejä. Koulutuksen jälkeen saimme kevennettyä mainonnan budjettia ja siirrettyä yrityksen mainonnan in-house-tuotannoksi. Vahva suositus Lovidean palveluille!"

Marjut Riihimäki

Markkinointipäällikkö, Zeroni Oy

Google Ads -hakusanamainonta

Hakusanamainonta on digimarkkinoinnin keino, jonka avulla pyritään parantamaan yrityksen nettisivujen näkyvyyttä ja lisäämään kauppaa maksullisen mainonnan avulla. Google Ads -mainonnassa maksat siitä, että sivustosi näkyy tietyillä hakutermeillä haettaessa Googlen hauissa. Et maksa näkyvyydestä, vaan klikkauksista.

Me rakennamme Google Ads -mainoskampanjan tekemällä ensin markkina- ja avainsanatutkimuksen, analysoimalla kilpailijoiden mainoksia sekä tutustumalla tarkasti yrityksesi palveluihin tai tuotteisiin. Mainoskampanja tarvitsee aina hyvät pohjatiedot menestyäkseen.

Display-mainonnalla tarkoitetaan Googlen hakutulosten ulkopuolisia mainoksia, joita Google tarjoaa Display-verkoston kautta näytettäväksi. Mainokset näkyvät kohderyhmillesi silloin, kun he eivät aktiivisesti etsi tuotetta tai palvelua. 

Kun Googlen hakusanamainonta on pääosin tekstipohjaista, on display-verkostossa mahdollista käyttää tekstimainosten ohella myös kuvamainoksia, animoituja bannereita sekä videomainoksia. 

Display-markkinointi sopii erityisen hyvin brändin tunnettavuuden kasvattamiseen sekä uudelleenmarkkinointiin. Display-mainonnassa maksat ennen kaikkea näkyvyydestä ja palautat yrityksesi jo sivuillasi käyneiden mieleen.

Display-mainonta

Miten me etenemme Google-mainonnan toteutuksessa?

Aloitamme Google-mainonnan tutustumalla yritykseesi sekä sen liiketoiminnan tavoitteisiin. Alkukartoituksen perusteella ehdotamme, minkälainen Google-mainonnan paketti sopii parhaiten yrityksesi tavoitteiden saavuttamiseen. Lisäksi analysoimme yrityksesi alan kilpailutilannetta ja tutustumme kilpailijoittesi mainoksiin. Tässä vaiheessa tarkastamme myös, että konversioseuranta on nettisivuilla kunnossa, koska haluamme optimoida mainoksia tulosten, eikä klikkihintojen perusteella.

Alkukartoituksen pohjalta pystymme tekemään avainsanatutkimuksen, jossa perehdytään mainoksissa käytettäviin hakutermihin. Näillä hakutermeillä yrityksesi mainos tulee näkymään Googlessa. Lisäämme jo ennen kampanjoiden julkaisemista negatiivisia avainsanoja mainosryhmiin, joilla emme halua mainoksesi näkyvän.

Luomme yrityksellesi Google Ads -tilin, jossa on oikeinlainen tilirakenne erilaisine kampanjoineen, mainosryhmineen sekä mainoksineen.

Kampanjoiden julkaisun jälkeen teemme jatkuvaa testausta, optimointia sekä tulosten analysointia. Kehitämme siis Google Ads -mainostiliäsi aina vain paremmaksi.

Kuinka paljon Google-mainonnan ulkoistaminen sitten maksaisi?