fbpx

Blogi

Mittaaminen

Ohjeet uuden Google Analytics Universalin ja GA 4:n tilin asentamiseen 2021

Yrityksellesi on rakennettu hienot sivut, joiden avulla halutaan saada nettisivujen kävijät konvertoitumaan yrityksesi uusiksi asiakkaiksi. Mistä tiedämme mitä kävijät tekevät sivuillasi, mitä kautta he saapuvat sivuillesi ja millä sivuilla he käyvät eniten. Juuri Google Analytics mahdollistaa sivuston tapahtumien seuraamisen, eikä sinun tarvitse arvailla mikä sisältö toimii ja mikä ei.

Lue lisää »
Mittaaminen

Facebook-pikselin asennus Google Tag Managerin avulla

Miten Facebook-pikseli asennetaan nettisivuille Google Tag Managerin avulla? Miksi Facebook-pikselin asennus on tärkeää ja mitä hyötyä siitä on yrityksellesi? Facebook-pikseli mahdollistaa esimerkiksi mainonnan kohdentamisen niille kävijöille, jotka ovat vierailleet yrityksesi nettisivuilla.

Lue lisää »
Ohjeet Facebook Business Manager -tilin luomiseen
Facebook

Ohjeet Facebook Business Manager -tilin luomiseen

Facebook Business Manager on työkalu, jossa voit hallita yrityksesi Facebook-sivuja ja -mainostilejä sekä Facebook-pikseliä kätevästi yhdestä paikasta. Facebook Business Manager -tili helpottaa yrityksesi markkinointitoimenpiteiden hoitamista, kun kaikki toiminnot löytyvät saman katon alta.

Lue lisää »
Digimarkkinointi

Näin luot ostajapersoonia yrityksellesi

Ostajapersoona on kuvaus yrityksesi ihanneasiakkaasta. Yritykselläsi on todennäköisesti useampi ihanneasiakas ja näin ollen ostajapersooniakin löytyy useampi. Ostajapersoonia luodaan, oli kyseessä kuluttajille tai B2B yrityksille suunnattu palvelu tai tuote.

Lue lisää »
Miten teen hyvän some-mainoksen
Some-mainonta

Miten teen vaikuttavan some-mainoksen?

Voit optimoida some-mainoksiasi, testata niitä, parantaa laskeutumissivua, hioa mainoksen tekstejä ja sanamuotoja loputtomiin, mutta maksaako vaiva palkkansa vai keskitytkö sittenkin vain lillukan varsiin? Kysymys kuuluukin, mikä tekee some-mainoksesta aidosti vaikuttavan ja mikä saa sen suoriutumaan hyvin some-mainosten viidakossa?

Lue lisää »
Digimarkkinoinnin termit_b
Digimarkkinointi

Digimarkkinoinnin termit

Digimarkkinoinnin termit saattavat joskus tuntua vaikeilta tai niiden merkitys unohtua, jos niitä ei käytä säännöllisesti. Tämän digimarkkinoinnin sanaston tarkoitus on helpottaa ymmärtämään, mitä me tarkoitamme, kun puhumme esimerkiksi konversioista, laskeutumissivuista tai avainsanoista.

Lue lisää »