fbpx

Blogi

GA 4 asentaminen ja käyttöönotto
Mittaaminen

Google Analytics 4:n asentaminen ja käyttöönotto

Google Analytics 4 on uusin versio Google Analytics -työkalusta, joka on suunniteltu digimarkkinoinnin analysointiin ja optimointiin. GA 4 sisältää monia uusia ominaisuuksia, jotka auttavat ymmärtämään verkkosivujen kävijöitä paremmin sekä tekemään parempia päätöksiä digimarkkinoinnin suhteen. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista GA 4:ssä on kävijätietojen turvallinen kerääminen ja tietoturvan lisääntyminen.

Lue lisää »
Markkinointistrategia

Yrityksen markkinointistrategia, miten se tehdään?

Kerromme palveluissamme markkinointistrategia-sivulla mikä on yrityksen markkinointistrategia ja mihin se pohjautuu. Tässä blogipostauksessa keskitymme tarkemmin siihen, miten markkinointistrategia luodaan. Markkinointistrategia jaetaan viiteen eri osaan Käytämme tätä

Lue lisää »
Facebook-mainonta – vältä näiden virheiden tekemistä vuonna 2022
Some-mainonta

Meta-mainonta – vältä näiden virheiden tekemistä vuonna 2023

Facebook-mainonta on kokenut suuren muutoksen iOS 14-päivityksen jälkeen. Samat mainostamisen toimintatavat eivät ole enää päteviä ja tiettyjä asioita on otettava erityisesti huomioon, jotta kampanjoista saisi edelleen hyvä tuloksia aikaiseksi. Tässä blogipostauksessa käymme läpi 10 virhettä, joita sinun kannattaa välttää mainostaessasi Facebookissa vuonna 2023.

Lue lisää »
Somemarkkinointi

Miten suunnitella onnistuneet somekuvaukset yritykselle?

Tuskailetko yrityksesi somekuvien- ja videoiden kanssa? Tarvitsetko yrityksellesi somejulkaisuihin kuvia ja videoita, mutta et tiedä miten edetä asian kanssa? Pohditko myös voisiko olla mahdollista saada yhdeltä kuvauspäivältä tarpeeksi materiaalia someen jopa vuodeksi? Jos pohdit yhtäkään näistä kysymyksistä, kannattaa lukea tämä blogipostaus.

Lue lisää »
Google-mainonta

Google Ads -tilin optimointi – Tavoitteena myynnin lisääminen

Useimmilla yrityksillä Google-mainonnan tavoitteena on lisätä yrityksen myyntiä. Hyvin harvoin yrityksillä on massiivista budjettia, joka käytetään Google Adsissa isosti brändin näkyvyyden saamiseen kiinnittämättä liikaa huomiota tapahtuviin konversioihin (esim. yhteydenotto nettisivujen kautta). Miten sitten Google-mainonnasta saadaan kannattavaa ja myyntiä tuottava mainosalusta?

Lue lisää »
Mihin panostaa digimarkkinoinnissa vuonna 2022
Digimarkkinointi

Digimarkkinoinnin vuosi 2022 ja FOMO

Digimarkkinoinnin osuus mediapanostusten kakusta kasvaa vuosi vuodelta suuremmaksi. Ihmiset käyttävät nettiä koko ajan enemmän niin töissä kuin vapaa-ajalla. Netissä kulutetaan aikaa keskimäärin neljä tuntia päivässä. Ihmiset käyttävät nettiä tuttuihin toimintoihin; viestintään, tiedon etsimiseen uutisten lukemiseen ja viihteeseen.

Lue lisää »
Mittaaminen

Ohjeet uuden Google Analytics Universalin ja GA 4:n tilin asentamiseen 2022

Yrityksellesi on rakennettu hienot sivut, joiden avulla halutaan saada nettisivujen kävijät konvertoitumaan yrityksesi uusiksi asiakkaiksi. Mistä tiedämme mitä kävijät tekevät sivuillasi, mitä kautta he saapuvat sivuillesi ja millä sivuilla he käyvät eniten. Juuri Google Analytics mahdollistaa sivuston tapahtumien seuraamisen, eikä sinun tarvitse arvailla mikä sisältö toimii ja mikä ei.

Lue lisää »
Mittaaminen

Facebook-pikselin asennus Google Tag Managerin avulla

Miten Facebook-pikseli asennetaan nettisivuille Google Tag Managerin avulla? Miksi Facebook-pikselin asennus on tärkeää ja mitä hyötyä siitä on yrityksellesi? Facebook-pikseli mahdollistaa esimerkiksi mainonnan kohdentamisen niille kävijöille, jotka ovat vierailleet yrityksesi nettisivuilla.

Lue lisää »
Ohjeet Facebook Business Manager -tilin luomiseen
Facebook

Ohjeet Facebook Business Manager -tilin luomiseen

Facebook Business Manager on työkalu, jossa voit hallita yrityksesi Facebook-sivuja ja -mainostilejä sekä Facebook-pikseliä kätevästi yhdestä paikasta. Facebook Business Manager -tili helpottaa yrityksesi markkinointitoimenpiteiden hoitamista, kun kaikki toiminnot löytyvät saman katon alta.

Lue lisää »
Digimarkkinointi

Näin luot ostajapersoonia yrityksellesi

Ostajapersoona on kuvaus yrityksesi ihanneasiakkaasta. Yritykselläsi on todennäköisesti useampi ihanneasiakas ja näin ollen ostajapersooniakin löytyy useampi. Ostajapersoonia luodaan, oli kyseessä kuluttajille tai B2B yrityksille suunnattu palvelu tai tuote.

Lue lisää »
Miten teen hyvän some-mainoksen
Some-mainonta

Miten teen vaikuttavan some-mainoksen?

Voit optimoida some-mainoksiasi, testata niitä, parantaa laskeutumissivua, hioa mainoksen tekstejä ja sanamuotoja loputtomiin, mutta maksaako vaiva palkkansa vai keskitytkö sittenkin vain lillukan varsiin? Kysymys kuuluukin, mikä tekee some-mainoksesta aidosti vaikuttavan ja mikä saa sen suoriutumaan hyvin some-mainosten viidakossa?

Lue lisää »