fbpx

Somemainonta

Tavoita ihanneasiakkaasi oikeaan aikaan, oikealla viestillä. Lisää tunnettuutta, sitouta, hanki liidejä ja paranna yrityksesi tulosta. Sitä somemainonta parhaimmillaan on.

Miksi yrityksesi kannattaa panostaa somemainontaan?

Some-kanavat kuten YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn ja TikTok antavat tehokkaita keinoja potentiaalisten asiakkaittesi tavoittamiseen ja sitouttamiseen. Somemainontaa voidaan siis tehdä niin konversiot ja myynti mielessä kuin myös brändin rakennusta ajatellen.

Somemainonnassa kohdennusmahdollisuudet ovat aivan omaa luokkaansa ja niitä voidaan tehdä käyttäjien demo- ja biograafisten tietojen mukaan ja lisäksi esimerkiksi harrastusten, kiinnostuksen kohteiden ja elämäntapahtumien mukaan. Tämä tarkoittaa, että mainonta näkyy juuri oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja oikealle yleisölle.

Inspiroivat, erottuvat ja laadukkaasti tehdyt somemainokset ovat kustannustehokkaita ja niitä on helppo muokata nopeatempoisessa markkinassa. Somessa näkyy jo tällä hetkellä paljon mainoksia. Siksi visuaalisuuteen ja huomion herättämiseen on ehdottoman tärkeää panostaa. 

Somemainonnassa tulosten saaminen vaatii suunnittelua ja taustatyötä. Lähdemme suunnittelemaan somemainontaa analysoimalla yrityksesi kohderyhmiä: Missä kohderyhmäsi viettävät aikaa ja mistä kanavista heidät tavoitetaan parhaiten.

Yritykselläsi on myös tavoitteita. Ne määrittävät miten somemainonnan kampanjat luodaan. Suunnitteluvaiheessa perehdymmekin asiakkaittesi eri ostopolun vaiheisiin ja luomme näille yleisöille erilaiset somemainonnan kampanjat. Somemainonta voidaan myös liittää osaksi Google-mainontaa ja sitä kautta tavoittaa nettisivujen kävijöitä uudestaan ostopolun seuraavassa vaiheessa.

Mainokset suunnitellaan viimeiseksi, koska on tärkeää, että mainosten vaikuttavat tekstit ja visuaalinen ilme puhuttelevat tietyn ostopolun vaiheessa olevia. Kampanjoissa teemme jatkuvaa testausta ja optimointia sekä tulosten analysointia.

Autamme asiakkaitamme niin pienemmissä yksittäisissä kampanjoissa kuin jatkuvassa somemainonnassa.

Kuinka paljon some-mainonnan ulkoistaminen maksaisi?

Miten me toteutamme somemainontaa?

Tilaa maksuton digimarkkinoinnin auditointi

Käymme läpi yrityksesi nettisivut, mahdolliset mainostilit ja somekanavat sekä analysoimme toimialasi kilpailutilannetta. Olemme yhteydessä sinuun, kun tarvitsemme lisätietoja.