fbpx

Somemarkkinointi

Herätä kohderyhmäsi kiinnostus autenttisella sisällöllä

Miksi yrityksesi kannattaa panostaa somemarkkinointiin?

Ihmiset käyttävät somea erittäin monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Sieltä etsitään tietoa tuotteista ja palveluista, luetaan arvosteluita, kulutetaan viihdyttäviä sisältöjä, sekä ollaan vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa. 

Yritykselle se tarkoittaa mielettömiä mahdollisuuksia tavoittaa kohderyhmiä, palvella asiakkaita reaaliajassa ja luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita.

Somemarkkinoinnin avulla et ainoastaan tavoita potentiaalisia asiakkaitasi ja kasvata yrityksesi verkkosivujen kävijämääriä, vaan rakennat myös brändikuvaa yrityksestänne. 

Me aloitamme asiakkaidemme somemarkkinoinnin tekemällä ensin sisältösuunnitelman valittuihin somekanaviin. Tässä vaiheessa asiakas voi olla tiiviisti mukana vaikuttamassa sisältöihin, tai antaa meille myös vapaat kädet suunnitelman tekemisessä.

Sisältösuunnitelma varmistaa, että päivitykset ovat ajankohtaisia, monipuolisia sekä vaihtelevia. Sisältösuunnitelmassa paneudutaan tarkemmin siihen, mitä yrityksesi haluaa jakaa itsestään, alastaan ja ajankohtaisista aiheista. 

Vaikka suunnitella täytyy, on myös tärkeää jättää tilaa reagoida yllättäviin tapahtumiin ja joskus vain julkaista sisältöä, joka tuntuu siinä tilanteessa oikealta. Some on kuitenkin päällimmäisenä kanava, joka elää vuorovaikutuksesta ja antaa kaikille mahdollisuuden osallistua keskusteluun. 

Miten lähdemme toteuttamaan somemarkkinointia?

Miksi somemarkkinoinnin ulkoistaminen meille kannattaa?

Tulosten saavuttaminen somessa vaatii tavoitteellista ja aktiivista otetta. Tarvitaan aikaa, panostusta ja pitkäjänteisyyttä. Ymmärrystä, luovuutta ja tulevaisuuden ennustamista. 

Meidän intohimonamme on tehdä somemarkkinointia ja se näkyy tekemisessämme. Työskentelemme tehokkaasti asiakkaan liiketoimintaa sekä kohderyhmiä ymmärtäen. Pystymme reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja kasvattamaan näkyvyyttäsi, liidien määrää sekä tätä kautta myyntiäsi.

Ulkoistamalla somemarkkinoinnin meille, yrityksellesi vapautuu aikaa panostaa muihin tärkeisiin toimintoihin. Osaavissa käsissä somen hyödyt otetaan kokonaisvaltaisesti käyttöön ja tavoitteita mitataan oikeilla mittareilla. 

Tilaa maksuton digimarkkinoinnin auditointi

Käymme läpi yrityksesi nettisivut, somekanavat ja analysoimme toimialasi kilpailutilannetta. Palaamme sinulle ja ehdotamme yrityksellesi toimivinta digimarkkinoinnin ratkaisua.