fbpx

Mistä kaikki lähti ja mitä me olemme

En ole suinkaan aina tiennyt, että haluan tehdä markkinointia, saati digimarkkinointia. Oikeastaan ajattelin nuorempana, että minusta tulee rahoitusalan ammattilainen ja työskentelen pankissa tai rahoitusyhtiössä. Markkinointi vei minut kuitenkin mukanaan ja jokusen vuoden jälkeen idea omasta yrityksestä sai tuulta alleen.

Olin löytänyt oman intohimoni, digimarkkinoinnin ja halusin luoda jotain omaa. Halusin toimia omien arvojeni mukaan. Ja sitä Lovidea on. Rakkautta, luovuutta, uusia ideoita, rohkeutta rehellisyyttä ja auttamisen halua.

Mikä erottaa meidät muista

Arvoja jonka mukaan toimimme

Luovuus ja rohkeus

Vaikuttava markkinointi vaatii rohkeutta olla autenttinen ja kykyä tehdä asioita eri tavalla kuin muut.  Uskallamme olla rohkeita ja luovia!

Palvelualttius

Tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset. Jos asiakkaamme ovat tyytyväisiä, olemme mekin.

Rehellisyys

Olemme aina rehellisiä asiasta kuin asiasta ja jos jotain emme tiedä, selvitämme sen. Yhteistyö perustuu aina molemmin-puoliseen luottamukseen.

Uteliaisuus

Digimarkkinoinnin maailmassa tapahtuu jatkuvasti muutoksia. Olemme uteliaita tulevaisuutta kohtaan ja aina valmiina oppimaan uutta.

Intohimo omaan tekemiseen

Me rakastamme digimarkkinointia ja se näkyy kaikessa tekemisessämme <3

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaamme ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme heistä hyvää huolta. Asiakkaamme ja heidän tarpeensa menee kaiken edelle.

Kuka on kaiken takana?

No, mutta yrittäjä itse

Kuka on kaiken takana?

Lovidea_Katariina Suominen_digimarkkinoinnin yrittäjä

Katariina Suominen

Digimarkkinoinnin yrittäjä

Lovidea_Katariina Suominen_digimarkkinoinnin yrittäjä 3

Katariina Suominen

Digimarkkinoinnin yrittäjä

Tilaa maksuton digimarkkinoinnin auditointi

Käymme läpi yrityksesi nettisivut, somekanavat ja analysoimme toimialasi kilpailutilannetta. Palaamme sinulle ja ehdotamme yrityksellesi toimivinta digimarkkinoinnin ratkaisua.