fbpx

Mitä me olemme

Kuka on kaiken takana?

No, mutta yrittäjä itse

Lovidea_mitä me olemme

Lovidean arvot

Palvelualttius

“Always deliver more than expected”

Larry Page

Asiakaslähtöisyys

“We treat each customer as a family member who deserves nothing but the best of service”

Rohkeus

“To stand out you must be original. And originality requires courage”

 Mark W. Schaefer

Mistä kaikki lähti

En tiennyt nuorena, mikä minusta tulisi isona. En silloin, kun sain ylioppilaslakin päähäni tai edes parin välivuoden jälkeen. Minusta oli aina tuntunut, että olen hyvä kaikessa, olematta erityisen hyvä missään. Vasta myöhemmin tajusin olleeni aivan väärässä. 

Menin opiskelemaan liiketaloutta ja erikoistuin rahoitukseen. Ajattelin silloin, että ura pankissa olisi minulle oikea polku, mutta tieni vei toiseen suuntaan. Pääsin töihin markkinoinnin tehtäviin ja aloin huomata oman innostukseni ja potentiaalini. Nimenomaan oma paloni ja kehittymisenhaluni vei minua eteenpäin ja huomasin opiskelevani vapaa-ajallanikin markkinoinnista ja viestinnästä. 

Aherrukseni markkinoinnin ja viestinnän parissa alkoi kantaa hedelmää ja sain aina vain vastuullisempia ja haastavampia työtehtäviä hoitaakseni. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta muuttaa Tallinnaan työkomennukselle, otin sen kiitollisena vastaan. Tallinnassa asiat hoituivat sen verran mallikkaasti, että pääsin osakkaaksi yritykseen. Näinä aikoina aloin myös tosissani miettimään oman yrityksen perustamista.

Huomasin työssäni ulkoistaessani joitakin markkinoinnin palveluita, kuinka vaikeaa oli löytää tekijöitä, jotka osasivat yhdistää tuloksellisen markkinoinnin, visuaalisen näyttävyyden ja oikeanlaiset myyvät tekstit. Toinen asia, minkä huomasin, oli pienten yritysten valtava potentiaali viestinnässä ja markkinoinnissa, jonka he jättivät käyttämättä. Halusin kovasti auttaa näitä yrityksiä, koska tiesin, että vähälläkin panostuksella olisi suuri merkitys heidän liiketoiminnalleen.

Nämä tekijät saivat minut perustamaan oman yritykseni Lovidean, koska tiedän, että auttamisen haluni tulee suoraan sydämestäni ja osaamiseni tuottaa tuloksia.