fbpx

Olemme täällä auttamassa yritystäsi

Kasvamaan & erottautumaan massasta

Digimarkkinointi

Digimarkkinoinnin avulla yrityksesi pystyy tavoittamaan ihanneasiakkaasi heidän ostopolkunsa jokaisessa vaiheessa. 

Tarjoa ratkaisua potentiaalisten asiakkaittesi ongelmaan silloin, kun he etsivät siihen ratkaisua. Googlen hakusanamainonnalla tavoitat nekin ihmiset, jotka ovat jo valmiita ostamaan.

Vaikuttava sisältö pysäyttää, herättää mielenkiinnon ja halukkuuden tietää lisää. Merkityksellinen sisältö sitouttaa asiakkaasi ja antaa mahdollisuuden luoda pitkiä asiakassuhteita.

Tavoita kohderyhmäsi heidän ostopolkunsa jokaisessa vaiheessa visuaalisesti näyttävillä ja vaikuttavilla mainoksilla. Some-mainonta on paras tapa tavoittaa ihanneasiakkaasi.

Some-mainokset

Haluatko, että yrityksesi  some-mainokset saavat kohderyhmäsi pysähtymään ja reagoimaan? Haluatko erottautua kilpailijoistasi ja lisätä yrityksesi tunnettuutta aidosti? Me autamme.

Some-julkaisut

Panostamalla some-julkaisujen visuaaliseen ilmeeseen olet aktiivisesti vaikuttamassa omaan yrityskuvaanne ja ohjaamassa yleisöä oikeaan suuntaan mielikuvan luomisessa. 

Esitykset (PowerPoint)

Laadukkaasti tehdyillä animoiduilla tai staattisilla PowerPoint-pohjilla pidät yleisösi mielenkiinnon yllä esityksesi loppuun asti.

Esitteet

Digitaalisilla tai painetuilla esitteillä luot parhaimmillaan pysyvän muistijäljen ja ihastutat kohderyhmiäsi. 

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme sisältöjä, joissa visuaalisuus tehostaa viestejä, herättää tunteita ja erottaa yrityksesi kilpailijoista.

Strategia

Jos haluat tehdä tuloksellista
ja koskettavaa digimarkkinointia, tarvitset hyvän suunnitelman ja rutkasti asiakasymmärrystä. 

 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Markkinointistrategia ja -suunnitelma takaavat sen, että yrityksesi panostaa oikeisiin asioihin ja tekee oikeita toimenpiteitä tuloksien saamiseen.

Markkinointisuunnitelma

Markkinointisuunnitelma luodaan markkinointistrategian pohjalta. Suunnitelmassa listataan konkreettiset toimenpiteet strategian tavoitteiden saavuttamiseksi.

Avainsanatutkimus

Avainsanatutkimuksessa etsitään yrityksellesi ja liiketoiminnallesi relevantit ja oikeat avainsanat. Näitä avainsanoja hyödynnettään mm. blogitekstien luomisessa ja Google-mainonnassa.

Sisältösuunnitelma

Somea on huomattavasti helpompi toteuttaa strategisesti, kun siihen on selkeä suunnitelma. Suunnitelma voidaan tehdä esim. kuukaudeksi kerrallaan, jolloin julkaisut pysyvät ajan hermolla.

Google Analytics 4

Oikein asetetut mittarit mahdollistavat digimarkkinoinnin kehittämisen dataan perustuen tukien koko liiketoiminnan tavoitteita. 

Meta-Pikseli ja Insight Tag

Some-mainonnassa on mahdotonta saada hyviä tuloksia, jos ei näe niiden suoritumiskykyä. Nettisivuille kannattaa aina asentaa tarvittavat tagit ja pikselit tulosten seuraamiseen.

KPI-mittarit

KPI-mittareiden avulla pystytään seuraamaan esimerkiksi myynnin tavoitteita, kuten konversioprosenttia ja markkinoinnin kannattavuutta ja kehitystä. Valittavat KPI-mittarit riippuvat liiketoiminnastasi ja tavoitteistasi.

Looker Studio

Käytämme Google-mainonnan ja nettisivujen tulosten raportointiin Googlen interaktiivista Looker Studiota. Lähetämme raportin asiakkaillemme kerran kuukaudessa.

Mittarit ja Analytiikka

Yrityksen liiketoimintatavoitteita mitataan digimarkkinoinnissa suorituskykymittareilla. Analysoimalla näiden mittareiden tuloksia pystytään tekemään oikeita päätöksiä tulevaisuuden kannalta.

Tilaa maksuton digimarkkinoinnin auditointi

Käymme läpi yrityksesi nettisivut, mahdolliset mainostilit ja somekanavat sekä analysoimme toimialasi kilpailutilannetta. Olemme yhteydessä sinuun, kun tarvitsemme lisätietoja.